Om oss

Advokatfirma på Nyborg i Åsane og Knarvik i Nordhordland 

Advokater med et høyt faglig nivå

Advokatfirmaet Høgseth DA består av fire partnere i tillegg til ansatt advokat, advokatfullmektig og sekretær. Vi legger vekt på holde et høyt faglig nivå, kombinert med et uformelt og hyggelig miljø. Alle våre advokater/advokatfullmektiger er medlemmer av Advokatforeningen. 

Kontakt oss
Ikon - H

Avdelinger i Åsane og Knarvik

Vårt hovedkontor i Litleåsveien 41 på Nyborg i Åsane er åpent alle virkedager. Vårt avdelingskontor på Knarvik er bemannet 3-4 dager per uke. Både gamle og nye klienter er velkomne som kunder hos Advokatfirmaet Høgseth DA. 

Ikon - H

Vi finner den beste løsningen for din sak

Vi arbeider innenfor en rekke fagfelt. Vi garanterer rask behandling og personlig oppfølging. Vi arbeider resultatorientert for å finne praktiske løsninger for deg og dine interesser. Du vil få gode faglige vurderinger og ærlige svar.

Ikon - H

Omkostninger og fri rettshjelp

Du vil i tillegg få god informasjon om kostnadssidene ved saken din, både om omkostninger generelt og om reglene for fri rettshjelp. I mange tilfeller kan også en eller flere forsikringer som du har, kunne være med å dekke noen av utgiftene du har til advokat. Vi er behjelpelig med å undersøke om du har en slik forsikring som kommer til anvendelse. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Våre advokater står klare for å hjelpe deg med din sak.

Kontakt advokat